NYHEDER 2008

December 2008

Alle ønskes  en glædelig jul og et fredfyldt Nytår

6. december 2008

Rally-O i Sorø. Jaffa blev rallyviderekommende mester med 73 point. Han syntes ikke det er sjovt at være til konkurrencer, så indtil videre vil vi stoppe med rally her. Balou fik 97 point og blev nr. 5, Cheri fik 98 point og blev nr. 2 i viderekommende klasse. Nicole prøvede eksperklassen for første gang og fik 89 point.

4. december 2008

Jeg har været til eksamen i Ansigtszoneterapi (altså til mennesker) og fik 295 point ud af 300 point. 100 point i den praktiske prøve, 100 point i den skriftlige og 95 i prøven med cases.

Se min hjemmeside www.ansigtszoneterapiklinikken.dk

30. november 2008

Kursus i dogdancing. Attila skulle være kommet og undervise, men desværre blev han syg og måtte aflyse. Emmy og Johanna trådte til med meget kort varsel og lavede et rigtig godt kursus, både med nye ting og lidt underholdning, som f.eks. "Gæt en dogdancingprogram", hvor vi skulle mime et tidligere program, som de andre skulle gætte. Vores hund skulle også deltage. Vi blev delt i 3 hold og lyttede til ca. 10-20  sek. stykke musik og skulle lave et lille program til det. Emmy og Johanna var de enerådige dommere og præmien var en pose "klikker mix". Der blev virkelig kæmpet om præmierne.

29. november 2008

Dogdancing i Værløse. Nicole og Jaffa deltog i Freestyle kl. 1 og Marquis i HTM kl. 2. Desværre var der ingen af dem bestod. Det er efterhånden vældig svært at få et program godkendt, så hvis det bliver ved med at være så svært, vil vi nok stoppe med at deltage i konkurrencer.

27. og 28. september 2008 

DM i agility 2008 og Hjørring.


Marquis blev nr. 4 hos mellemhundene og Cheri nr. 15 hos de små hunde.

Cheri blev årets klasse 3 lille hund. Pokalen er næsten ligeså stor som hende selv.

20. september 2008

Vi har været til Rally konkurrence i Roskilde. Cheri og Balou blev Rally Begyndermester med 96 og 93 point. Nicole blev Rally Viderekommendemester med 93 point.

Monique rev desværre springet og så bliver man disket SURT nu har vi ventet i lang tid på en anden dommer end Frank Kuhfelt for at hun også kunne blive Videkommendemester.

Jaffa fik 78 point i Viderekommende og mangler nu en førstepræmie. Han var på sidst på dagen og var meget trykket, så det kostede de mange point.

13. september 2008

Marquis deltog i dogdancing i Albertslund. Vores første forsøg udi HTM klasse 2. Det gik fint, vi dansede til "Popcorn" og fik 23,2 point, blev nr. 2 og fik dermed 4 Q-point. Han stressede lidt, men ikke så meget at vi blev trukket i point - YES!!!

12. september 2008

Jaffa var på agility kursus med Johanna Allanach og Lisa Le Signe fra England.

Lisa løber med en sheltie og en lurcher ( mynde blanding ) og har en pensioneret blandingshund.

Lisa har deltaget flere gange på det Engelske Agility Landshold og har vundet mange finaler, senest Crufts Singles 2008 for mellem hunde.

Med Johanna trænede vi springkombinationer på 2 spring, som vi kunne bruge derhjemme eller som "opvarmning" til konkurrencer.

Med Lisa trænede vi motivation - lige hvad Jaffa behøver, felter og 3 spring på række (stakit), hvor vi enten tog dem som en "slange" eller trak i mellem. Et super godt kursus.

30. august 2008

Cheri, Marquis og Nicole deltog i agility i DcH Næstved. Både Cheri og Marquis fik DM point i SP. Nicole løb kun et løb - SPÅ senior og vandt. Godt gået af den 12½ år gamle tøs.

16. og 17. august 2008

Jaffa og jeg var på klikker kursus med Bianca van der Post. Det superkursus som sædvanligt og vejret var også med os. Billeder og beretning kommer senere.

Vi kunne vælge lige det vi havde brug for at træne.

Jeg valgte fri ved fod, især til dogdancing. Bakke ved siden af mig i fri ved fod hvor vi begge to går baglæns. Slalom mellem mine ben og en "stok" på hver side. Samt at Jaffa skulle gå rundt med begge forpoter på et eller andet.

Derudover prøvede vi "Distraction Circle" som gik ud på at jeg går rundt i en cirkel mens andre kalder og lokker Jaffa hen til sig. De har mad (legetøj) i hænderne men han får ingenting, kun når han kommer hen til mig. Så er det op til ham selv at vælge mit selskab, hvor han får belønning. Det gik helt fint.

Billede: Carina Enevoldsen

9. og 10. august 2008

Vi deltog i agility i DcH Guldborgsund. Marquis fik sin sidste DM udtagelse, så i år skal jeg deltage med 2 hunde til DM - sejt!

26. og 27. juli 2008

I denne week-end har vi været til agility i Aabenraa. Super veltilrettelagt stævne og dejligt sted.
Cheri fik DM udtagelse i spring og er nu udtaget til DM 2008 i DcH. Det glæder jeg mig til - det er første gang hun skal deltage.  Marquis fik også DM udtagelse i spring og mangler nu kun 1 i spring. Så nu må vi se om han kan løbe hurtigt nok (og selvfølgelig fejlfrit) i Guldborgsund. Han var også fejlfri om søndagen, men løb meget langsomt. Det var også meget varmt - ca. 30 grader.

uge 29 2008 

Ferie på Madeskov Camping ved Sønderborg. Vi var der også for 12. år siden, da Nicole var en lille hvalp på 10 uger. Vi fik ros fra de andre gæster for vores rolige og velopdragne hunde. De skulle bare høre dem herhjemme - smil. Men det er da dejligt at de ikke gør, når de er med på camping.

Dejligt sted lige ned til vandet og 100 meter til en hundeskov. Vi var også ude og gå i hundeskove i Nordborg og Gråsten. Vi mangler nogle hundeskove på Lolland og Falster - der er dog en lille i Nykøbing Falster.


Jens og alle hundene i deres "løbegård".

13. juli 2008

Vi har været i Knuthenborg og løbe agility. Som sædvanligt et rigtig hyggeligt stævne. Marquis løb senior og havde 4 fejlfri løb. Cheri løb med hovedet under poten. Monique løb pænt med langsomt.

Jaffa blev målt ved samme lejlighed og heldigvis mellemhund. Så han skal prøve at løbe klasse 1 i Guldborgsund.

4. juli 2008 

Rallyafslutning på konkurrenceholdet. De startede med deres egne hunde på banen, derefter byttede de hunde ved lodtrækning og dem der manglede lånte nogle af mine. Den der motiverede og hjalp "sin" hund mest vandt.

Det blev Lynge, der normalt kun er med Jytte som tilskuer, men blev "moppet" til at deltage. Godt gået Lynge.

Vi sluttede af med fællesspisning. Kursisterne kom med maden og jeg lagde terrasse til og lavede kaffe. Vi havde en rigtig hyggelig aften.

Se billeder fra aftenen her

Hygge mens man venter på sin tur.

22. juni 2008

Vi løb agility i DcH Køge. Marquis fik DM point i både spring og agility. Cheri fik DM point i agility men blev desværre disket i spring. Cheri vandt både AG3 og SP3.

21. juni 2008

Vi har været til Rally i Ølstykke. Cheri fik 98 point og Balou 95 point i Begynderklassen. Nicole fik 95 point og 2. vinder og Jaffa 86 point i øvet klasse. Nu mangler vi bare en konkurrence med en anden dommer end  Frank Kuhfelt.

18. og 19. juni 2008

Vi har deltaget i Klikker Camp i dogdancing. Super hyggeligt og lærerigt.

Jaffa var med om onsdagen, men blev træt, så jeg lånte Whisper. Tak for lån Emmy. Om torsdagen tog jeg Marquis med og han klarede det flot hele dagen.

Læs beretningen og se billederne.

14. og 15. juni 2008

Vi har været i Odense og løbe agility. Monique løb seniorløb og vandt 2 gange - godt gået af den gamle tøs. Både Cheri og Marquis havde gode fejlfri løb men det rakte kun til 1 DM udtagelse i spring til Cheri. Nu mangler vi kun 1, så den håber vi på at få i Aabenraa.

9. juni 2008

Monique har fødselsdag - hun fylder 11 år.  Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

18. maj 2008

Vi har været til Agility i DcH Køge. Cheri løb med hovedet under poten, men endte dog med et pænt SP3 løb. Marquis blev nr. 3 i både AGÅ og SPÅ fejlfrit med havde desværre en tidsfejl på 0,10 sek. i spring, så det blev kun til DM point i agility.

17. maj 2008

Vi var til Rally i border collie klubben i Sorø. Balou blev nr. 5 med 94 point i begynderklassen, Monique blev nr. 3 med 96 point i øvet klasse og Nicole blev nr. 2 med 97 point i øvet klasse. Super godt gået af de 3 gamle hunde ( 10, 11 og 12 år).

Balou deltog også i HTM klasse 1 og blev nr. 2 med 23,63 point og 4 Q-point og rykkede dermed op i klasse 2. Et super arrangement med gode præmier - guffere og legetøj. 

Nicole mødte sin kuldbror Cosmo. Det var dejligt at se de to gamle hunde lege og hygge selvom de er 12 år. De er begge to "still going strong".

 

 

28. april 2008

Nicole har fødselsdag - hun bliver 12 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

25. april 2008

Balou har fødselsdag - han fylder rundt og bliver 10 år.  Der er kage og guf til Rally på dagen. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

20. marts 2008

Vi deltog i dogdancing i Næstved. Jaffa blev nr. 3 i freestyle kl. 1 med 20,5 point, Balou blev nr. 4 i HTM kl. 1 med 20,7 point, Nicole fik 18,7 point i freestyle kl. 1, men desværre ikke godkendt sit program.

11. februar 2008 

Jaffa har fødselsdag - han bliver 3 år. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

9. februar 2008

Vi deltog i dogdancing i Sorø. Marquis blev nr. 2 i HTM kl.1 med 22,5 point og rykkede dermed op i HTM kl 2. Balou blev nr. 5 i HTM kl. 1 med 21,7 point. Jaffa blev nr. 5 i freestyle kl. 1 med 19,9 point og Nicole deltog for første gang officielt og blev nr. 4 i freestyle kl. 1 med 21,3 point. Alle fik skrevet i bogen :-)

Billeder og beretning fra for-sjov dag i DcH Maribo 1. september 2007. Bedre sent end aldrig :-)
Se billeder fra sidste forår - 26. april 2007. En fantastisk forårsdag med sol og blå himmel.
Januar 2008

Marquis blev årets agilityhund 2007 i DcH Maribo.

25. januar 2008

Jeg har fået lavet en clairvoyance på Jaffa hos Charlotte Bursche - Mindnsoul.  Du kan læse den HER.
Der mangler han fysiske tilstand, men den vil Charlotte eftersende.

Det er utroligt så rammende den er. Hun skulle have et billede i hel figur og et hvor hun kunne se han øjne samt hans navn og alder.

11. januar 2008 

Marquis har fødselsdag - han bliver 8 år. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

3. januar 2008 

Cheri har fødselsdag - hun bliver 5 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

Se nyheder fra 2004     Se nyheder fra 2005    Se nyheder fra 2006
Se nyheder fra 2007

Til starten af siden