Nyheder 2005

30. december 2005

Hundenes næser er nu forunderlige! Vi har i dag været ude og lege i sneen og kastet med snebolde. Selvom jeg havde lavet sneboldene med luffer på, kunne hundene finde dem i sneen blandt andre "snebolde".

             Cheri kunne oven i købet bære rundt på sneboldene uden de gik i stykker, men da hun ville bruge dem som "ruskeklud", måtte hun give op :-).      

29. december 2005

I ønskes alle et fredfyldt nytår. Forhåbentlig uden alt for meget fyrværkeri og bange hunde - godt det er blevet indskrænket i år, og vejret vil sikkert også gøre sit. Vi skal holde nytår herhjemme på landet, hvor der kun plejer at være lidt skyderi kl. 24.

11. december 2005

Jaffa har været på juleskue i Næstved. Han fik en 1. præmie og blev 3. vinder i unghundeklassen. Dommer Birgitte Thielemann. Se kritik her.

23. oktober 2005 

Marquis og Nicole har deltaget i Danmarks første konkurrence i dogdancing. De deltog begge i diciplinen freestyle - Marquis blev nr. 7 og Nicole nr. 10. Desværre skulle hun pludselig stoppe og klø sig 2 gange, så vi mistede et par svære øvelser og dermed også nogle point - ærgeligt, men sådan er det jo, når det er dyr og ikke robotter, vi har med at gøre.

Marquis vandt dommernes præmie for bedste afslutning. En flot og anderledes figur, der hedder "Best of Friends", som du kan se her til højre.

Dommerne var Kath Hardman, England  -  Karen Sykes, England  -  Tina M. Jørgensen, Danmark.

15. oktober 2005

Der er kommet billeder fra vores rally-træning. Se dem her.

11. oktober 2005

Nicole, Balou og Jaffa er blevet fotograferet af dyrefotograf Hanne Lehmann i Knuthenborg. Klik på navnene og se de smukke billeder.

9. oktober 2005

Der er kommet billeder og tekst fra Landskonkurrencen incl. billeder fra Fies 11. års fødselsdagsfest.

I galleriet er der kommet nogle dejlige blomsterbilleder.

8. oktober 2005

Marquis blev nr. 2 i "årets agilityhund" i DcH Maribo. Bedste placering til DM tæller, men selvom vi fik en 6. plads og Hanne og Jonas en 8. plads, blev det Hanne der blev nr. 1. Begrundelsen var, at der var flere store hunde, der deltog end mellem. Sådan er der jo så meget.

30. september 2005

Jeg vil starte hold med rally-lydighed til foråret, kontakt mig gerne nu, hvis du er interesseret. Læs om rally-lydighed her

24. - 25. september 2005 

Marquis deltog i DM i agillity i DcH Viborg. Lørdag lå han som nr. 10 efter agility-løbet, men endte søndag med en samlet 6. plads efter spring-løbet. Se alle resultaterne på agility-syd og billeder på DcH Viborg

11. september 2005

Cheri deltog i LP2 i DSS Landskonkurrence i Vissenbjerg. Hun blev 2. bedste sheltie og 3. vinder i Landskonkurrencen. Hun mistede springøvelsen og endte med 173,5 point og en 2. præmie. Dommer Wagn Johansen Det var hendes første prøve i LP2, og vi havde trænet i 2 uger, så alt i alt synes jeg hun klarede det fint.

Se billederne fra dagen incl. Fies 11. års fødselsdagsfest

30. august 2005

Cheri og jeg har været på lydigheds-klikkerkursus med Biance van der Post. Igen i år var det et super inspirerende kursus. Billeder og tekst kommer snart.

20. august 2005 

Jeg har bestået eksamen som eksamineret hundemassør, så trænger jeres hunde til massage, er I meget velkomne til at kontakte mig. Se også min hjemmeside om hundemassage: www.hundemassoren.dk

Se eksamensbeviset i stor størrelse.

17. august 2005  

Cheri og Jaffa blev fotograferet på klikker-campen af Hanne Lehmann, Dyrefotograf

Se billederne af Cheri og Jaffa

14. august 2005

Stævne i DcH Langebæk/Møn. Cheri fik sin første "pind" i både SP1 og AG1 samt vandt klasserne. Marquis havde 4 gode fejlfri løb og vandt AG3.

26. - 30. juli 2005

Jeg har været på klikker-camp i Sorø med Nicole, Cheri og Jaffa.

Læs om campen og se billederne.

 

11. juli 2005

Der er kommet et par nye billeder af Jaffa - han er 5 måneder i dag.

11. juli 2005

Se du nye billeder af Cheris søskende Frede (Ahl's Flyvende Frede) og Cody (Ahl's Friske Felix). Cody er udtaget til landsholdet i agility kun 2½ år gammel.

18. juni 2005

Marquis har fået sin DM-udtagelse i agility i DcH. Det er første gang, vi skal deltage i DM i DcH, så det glæder vi os til at prøve. Det foregår i Viborg den 24.- 25. september.

9. juni 2005

Monique har fødselsdag - hun bliver 8 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.

22.maj 2005

Marquis vandt SP3 i DcH Vordingborg og rykkede dermed op i SP-vinder. Natasha løb med ham, da min fod ikke kunne mere (gigt) - tak for hjælpen. Der er is i klubben på tirsdag.

21. maj 2005

Der blev uddelt diplomer og rosetter til Årets LP-sheltier 2004 i Tølløse. Cheri blev nr. 2 i LP1 og Marquis blev nr. 7 i LP3.

21. maj 2005

Jaffa har været på Sheltieklubbens Certifikatudstilling i Tølløse i øsende, sjaskende regnvejr og jeg havde glemt teltet, der lå til tørre på terrassen fra 2. pinsedag. Se kritikken og billeder på Jaffas resultatside.

16. maj 2005

Jaffa har været på Pinseskue i Køge. De to små sorte banditter blev nr. 2 og 3 (Jaffa) og Julle blev nr. 4. Se kritikken på Jaffas resultatside

8. maj 2005

Marquis vandt AG2 i DcH Maribo og rykkede dermed op i AG3.

4. maj 2005

Så har Jaffa fået sin egen side. Se de søde billeder.

4. maj 2005

Nu virker mit internet og telefon igen. Et kabel har været gravet over og det har taget ca. 1 måned at få lavet. Nyheder vil snart blive opdateret.

1. maj 2005

Balou fik 1. præmie i LP2 med 194,5 point og 2. vinder - dommer Hans Ove Pedersen.
Marinne Jensen var dommersapirant og Balou synes hun stod og så så sød ud, så hun skulle da have apporten. Han sad rigtig fint plads, bare ikke hos mig :-).

30. april 2005

Balou fik 2. præmie i LP2 med 160,5 point - dommer Einer Sillemann.

28. marts 2005

Jeg har bestilt en dejlig lille ny sort/hvid sheltie fra Kennel Ahl. Læs mere på hvalpesiden. Han flytter ind 8. april.

Han hedder Jaffa og skal bruges til lydighed, agility, spor og hvad vi nu ellers finder på af sjove ting.

Du kan se flere billeder af hvalpene i galleriet.

24. marts 2005

Definitionen på en kamphund skulle være, at den kan holde sig selv i kæberne. Altså må min lille 6 kgs "pittbll-sheltie" være en kamphund - så bare pas på næste gang du møder hende :-)

Klik på billedet for at se flere billeder af "kamphunden" Cheri

12. marts 2005

Jeg har været på freestyle kursus med Border collie klubben i anledning af at de arrangerer den første freestyle konkurrence i Danmark 23. oktober. Læs mere her.

Du kan læse lidt om, hvad vi lavede på kurset.

Både Emmy og jeg tog lidt billeder, men lysforholdene var ikke så gode og det blev billederne heller ikke. De kan ses her.

6. marts 2005

Se de dejlige snebilleder fra vores tur til Bøtø - vi trænede rundering og nød det dejlige vejr på stranden.

5. marts 2005

Idag har jeg været på vindermentalitetskursus med John Rasmussen. Læs om mentaltræning for hundetrænere på hans hjemmeside www.coachco.dk.

Det var et godt kursus med gode redskaber til at tage med hjem. Jeg håber, jeg kan blive bedre i forskellige konkurrencesituationer, hvis jeg arbejder med mentaltræningen.

3. marts 2005

Jeg er ved at lave en web-side om kattemassage. www.kattemassage.dk. Jeg vil ud over massage til hunde også tilbyde katte massage. Jeg har indtil nu kun prøvet på min egen kat, til gengæld synes den det er ganske lækkert.

27. januar 2005

Jeg har fået nyt Web-hotel. Det er meget billigere end det jeg havde før, så nu håber jeg bare, det vil fungerer ligeså godt.

11. januar 2005  

Marquis har fødselsdag - han bliver 5 år. Skriv en hilsen til ham i gæstebogen.

6. januar 2005

Cheri er blevet steriliseret.

Hun er for lille og spinkel til at få hvalpe. 
 - se hende i den fine "bodystocking".

Hun har det fint og selvom hun ikke gøede det første døgn, er hun nu helt sig selv igen. Jeg håbede ellers på at det også havde hjulpet på støjniveauet, men det har det absolut ikke. Godbidder spiste hun fra jeg hentede hende hos dyrlægen en time efter hun var vågnet. Man er vel en sheltie :-).

Det blæser meget på billedet, så det er svært at stå fast, når man kun vejer 6,3 kg.                              

3. januar 2005 

Cheri har fødselsdag og bliver 2 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.   

Se nyheder fra 2004

Til starten af siden