NYHEDER 2007

8. december 2007 

Juledogdancing i Sorø. Marquis blev nr. 4 med 22,8 point i HTM kl,. 1. Denne gang blev vi ikke trukket ekstra for gøen. SUPER! Balou blev nr. 6 med 20 pointi HTM kl. 1. Jaffa blev nr. 3 i freestyle klasse 1 med 17,1 point, så desværre fik vi ikke programmet godkendt denne gang. Nicole deltog i juleklassen og blev nr. 5 med 24,9 point. Vi rockede til Rocking around the Christmas Tree med Brenda Lee. Kravet var mindt en julerekvisit. Et superhyggeligt aftenarrangement border collie klubben havde lavet, selvom det blev over midnat inden vi var hjemme.

18. november 2007

Jaffa og jeg deltog i HTM kursus med Richard Curtis. Et sjov og lærerigt kursus.

17. november 2007

Vi deltog i dogdancing i Værløse. Marquis blev nr. 2 i HTM kl.1 med 21,8 point og desværre 1 point i fradrag for at "synge med", Balou blev nr. 3 i HTM kl. 1 med 21,1 point og Jaffa blev nr. 3 i freestyle kl. 1 med 19,4 point. Det var hans første officielle konkurrence, så jeg er vældig tilfreds.

Tak til Vicky Bjerring for de flotte fotos. Se flere billeder fra konkurrencen på www.bjerringfoto.dk under stævner.

28. 0ktober 2007 

Marquis på legepladsen, hvor han tager sig en rutchetur.

28. oktober 2007 

Marquis deltog i dogdancing kursus med de 2 engelske dommere Kath Hardmann og Karen Sykes. Vi skulle lave en lille dans, hvor det vigtigste var at holde rytmen. De øvrige deltagere var "dommere" og Marquis og jeg vandt en sød lille præmie - en gøende hund. Man skulle tro de kendte Marquis :-).

27. oktober 2007 

Balou deltog i HTM klasse 1 i Næstved og blev nr. 4 og fik dermed 2 oprykningspoint. Han fik 20,10 point.

Han holder meget af fri ved fod, så det er en fornøjelse at gå med ham, men han kan desværre godt stresse lidt og han må ikke snakke med, det trækker fra i pointene.

 

 

Foto:Vicky Bjerring, Bjerrringfoto

14. oktober 2007       

Vi deltog i DcH Maribos klubmesterskab i agility. Marquis blev klubmester for mellemhundene og Monique blev klubmester for seniorhundene, 10 år gammel. De var de 2 eneste hunde der havde både spring og agilityløb fejlfri.

30. september 2007

Jaffa deltog i LP1 i Vordingborg, DKK kreds 10. Han fik en 1. præmie med 160 point. Dommer: Marianne Jensen. Han var ikke så trykket som sidste gang, men meget træt, vi ventede til kl. 14. før det var vores tur. Han måtte have et par ekstra kommandoer for at komme op i sit efter fællesdækken.

29. september 2007

Cheri deltog i klasse 1 Cup (DKK) i Roskilde, hvor man kunne løbe 4 klasse-1 løb. Vores mål var at rykke op i klasse 2 og det gjorde vi både i spring og agility. Hun havde 3 fejlfri løb men fik desværre 5 fejl i spring, da hun løb forbi flyvet og indkasserede en vægring. Alligevel endte vi med at blive nr. 2 i Cuppen (bedst i de 4 løb), da det kun var vinderen der havde 4 fejlfri løb (små hunde).

22. - 23. september 2007

Marquis deltog i DcH's DM i Langeskov. Han endte på en 8. plads efter en 10. plads før finaleløbet. Desværre fik vi 5 fejl + lidt tidsfejl i springløbet, fordi jeg fik placeret mig forkert, men han løb pænt og kan jo ikke gøre for at hans mor er et fjols :-).

11. september 2007

Se billeder af Monique til rally konkurrencer.

9. september 2007

Jaffa var til DSS Landskonkurrence på Fyn i LP1. Desværre var han meget trykket og derfor metal træt. Han fik 120,5 point og dermed en 3. præmie. Han fik 2 nuller i stillingskift og næseprøve. De øvrige øvelser gik fint og han fik mellem 8,5 og 10. Der deltog 2 sheltier, så han blev 2. bedste sheltie :-) og fik en flot roset. Det var super dejligt vejr, så vi hyggede os med en tur rundt om Ringe sø.

29. august 2007

Vi var til rally-lydighed i Hillerød - Ophian Hundeskole. Marquis prøvede ekspertklassen og fik 83 point. Han måtte lave 2 øvelser om og mistede ærespladsen. Det var sit ved siden af fører. Marquis mente ikke man bare kunne sidde der, så han tilbød både stå og dæk. Vi skal nok træne på bare at sidde plads. Monique fik 88 point i viderekommende. Jeg overså en fejl og fik den ikke rette, derved mistede vi 10 point og 1. pladsen. Cheri prøvede for første gang begynder. Hun fik 92 point og blev 5. vinder.

18. august 2007

Balou blev klubmester i LP2 i border collie klubben. Han mistede desværre næseprøven og endte med 169 point og dermed en 2. præmie. Faktisk synes jeg det er lidt flovt at blive klubmester med en 2. præmie, men de øvrige fik 3. præmier eller mindre. For 2 år siden deltog han også og blev nr. 7 med 205,5 point :-).

Billeder fra venstre: Dommer Erling Olsen, 1. vinder Anni og Balou (Bordershock Something Hot), 2. vinder Hanne Skaarup Sellerup og Eddie (Blue Borders Nash), 3. vinder Marianne Jensen og Yatzy (Maccabee Huckleberryfinn).                            Foto: Vicky Bjerring

28. juli 2007

Vi var til rally-lydighed i KHKG (klubben for hyrde- kvæg- og gårdhunde) i Køge. Monique blev rally-begyndermester med 100 point ud af 100 og 1. vinder. Normalt skal man have 3 førstepræmier, men hvis man vinder klassen med 100 point rykker man op. Marquis blev rally viderekommende mester og rykkede dermed op i ekspertklassen. Nicole blev rally begyndermester og rykkede op i viderekommende. Sejt med 3 rally-mestre på en dag.

30. juni 2007

Jaffa og Monique var til lydighed i Lyngby. Jaffa fik 160,5 point og en 1. præmie, dommer Lis Steen Hansen. De fleste point mistede han, fordi han ikke satte sig når jeg stoppede, så det skal vi træne på.

Monique fik 216,5 point og en 2. præmie, dommer Bruno Christensen. Desværre mistede hun indkald med stå, men hun hyggede sig og vi havde en dejlig dag både med sol, regn og torden.

23. juni 2007

Nicole og Marquis deltog i Rally-O i Ølstykke. Nicole fik 93 point i begynderklassen og blev nr. 7 ud af 38 deltagere. Marquis 92 point i Viderekommende og blev nr. 9.

Nicole var fint opmærksom selvom agilitybanen lå lige ved siden af. Marquis havde fået øje på een der spiste en bolle, så han var til gengæld ikke helt så opmærksom, som han plejer.

 

Foto: Carina Enevoldsen

17. juni

Cheri og Marquis deltog i agility i DcH Køge. Cheri fik en pind i både SP2 og AG2 og rykkede dermed op i SP3. Marquis havde 4 fejlfri løb også inden for banetiden. Han fik sin sidste DM-udtagelse og er dermed er Marquis udtaget til DcH DM 2007.

9. juni 2007

Monique har fødselsdag - hun bliver 10 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

8. juni 2007

Vi var på Roskilde Dyrskue og gå rally-O. Jaffa bestod med 74 point og blev rally begyndermester og rykkede dermed op i viderekommende. Han syntes næsten alt var farligt, især børnene og vi var lige ved siden af skoletjenesten, så det myldrede med børn. Det skal vi nok træne lidt på :-). Marquis vandt klassen for viderekomne med 93 point. Det var stegende hedt - 29 grader, så belønningen var en is.

3. juni 2007

Vi var i Givskud Løvepark og gå Rally-O. Der var et eller andet der var vældig interessant for enden af banen og alligevel fik Marquis 96 point, blev rally begyndermester og rykkede dermed op i øvet klasse. Nicole fik 82 point, det var første gang hun prøvede og agilitybanen lå lige ved siden af, så det var der hun havde tankerne. Jaffa blev distraheret af en knitrende cellofanpose med slik, men endte alligevel med 84 point. De fik alle 3 mange flere point end jeg synes de fortjente :-) og alle fik en 1. præmie.


Jaffa

2. og 3. juni 2007

Vi var i Givskud Løvepark og løbe agility. Marquis fik desværre ikke den sidst DM-udtagelse, i det hele taget havde han en ØV-week-end. Cheri fik en pind i SP2 og i AG2. Monique vandt AG2 senior og AGÅ senior den ene dag og blev nr. 2 den anden dag. Nicole hyggede sig vældigt med 2 disk. Balou løb med Natascha og med Lilly og som sædvanlig løb han pænt, men fik ingen placeringer.

20. maj 2007

Cheri og Marquis deltog i agility i DcH Vordingborg. Marquis havde han 0.06 sek. tidsfejl i AG-åben, så vi fik heller ikke vores DM-udtagelse i dag. Natasha løb også med Cheri i SP2 og denne gang var de fejlfri og fik en pind. Der er is i klubben næste træningsgang.

19. maj 2007

Frederik har fødselsdag - han bliver 1 år. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.

Så i dag står middagen på rejer.

13. maj 2007

Cheri og Marquis deltog i agility i DcH Køge. Marquis fik DM-point i både spring og agility, så nu mangler vi kun een i AG. Cheri fik DM-point i agility. Marquis vandt AG3 og Natasha løb med Cheri i SP2 og vandt. Desværre løb hun udenom det allersidste spring og fik en vægring. Jeg har stadig ondt i min forstuvede fod. Tak for hjælpen.

29. april 2007

Cheri, Marquis og Monique deltog i agility i DcH Maribo. Marquis fik DM-point i spring, men havde tidsfejl i agility. Monique løb sine to løb fejlfrit og vandt AG2-senior og AGÅ senior. Ivan løb med Cheri i SP2 og vandt - jeg havde trådt forkert og forstuvet foden, så jeg sad med is på. Tak for hjælpen til både Ivan, Natasha og Karin, der overtog de sidste løb med hundene.

28. april 2007

Marquis og Jaffa deltog i Rallly-lydighed i DKK Hillerød. Marquis fik 99 point (max 100) og blev nr. 4. Jaffa fik 97 point og blev nr. 11, hvilket jeg er mægtig stolt af. Det var hans første officielle konkurrence (har tidligere deltaget i for-sjov HTM).

28. april 2007

Nicole har fødselsdag - hun bliver 11 år. Hun vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

25. april 2007

Balou har fødselsdag - han bliver 9 år. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

8. april 2007

Cheri og Marquis deltog i agility DcH Næstved. Marquis fik DM-point i både spring og agility og vandt AG3. Cheri havde lidt slalomproblemer, så det vil vi træne på.

25. marts 2007

Cheri og Marquis deltog i agility DcH Vordingborg. Cheri rykkede op i SP2. Resten af løbene er ikke noget at skrive om. Der var rigtig mange disk og flere løb, hvor alle blev disket. Ikke fordi jeg synes banerne var så svære, men det var bare ikke vores dag. Måske fordi vi næsten ikke har trænet i løbet af vinteren.

25. februar 2007  

Vi har været til dogdancing konkurrence i Asnæs. Balou blev nr. 6 i HTM klasse 1 med 21,8 point og Jaffa blev nr. 4 i for sjov klassen med 21,5 point.

Balou kunne desværre i lade være med at gø lidt, det kostede 1 point og 5. pladsen, så vi fik ingen point i bogen denne gang.

Jaffa var denne gang uden snor, men jeg havde et par godbidder med, men han var rigtig fint opmærksom.

11. februar 2007

Jaffa har fødselsdag - han bliver 2 år. Han vil blive glad for en hilsen i gæstebogen.  

10. februar 2007

Cheri blev nr. 2 i LP2 i Årets LP sheltier 2006.

Februar 2007

Marquis blev årets agilityhund 2006 i DcH Maribo.

9. februar 2007

Min PC har været ude af drift et stykke tid, nu håber jeg den er oppe at køre igen i lang tid.

Se nyheder fra 2004     Se nyheder fra 2005    Se nyheder fra 2006