Jaffa

Clairvoyance

Startside

 

Charlotte Bursche - mindnsoul har lavet en clairvoyance på Jaffa ud fra et billede i hel figur og et hvor man kan se hans øjne samt hans navn og fødselsdag (alder). Billederne skulle være nye - du kan se dem nedenfor.

Jeg er meget benovet over hvor godt hun har ramt, lige bortset fra at han ikke er for tynd, måske har han endda en lille smule for meget på sidebenene. Dog har han været meget tynd for et par år siden.

Der mangler hans fysiske tilstand, men den vil Charlotte eftersende.

Clairvoyance på Jaffa.

 Det første jeg får ind på Jaffa, er et billede af at han er meget opmærksom på alt der foregår omkring ham…lyde og synsindtryk fylder meget i ham og han ser ud til ofte at reagere med usikkerhed og ængstelig adfærd. Han har et meget sensibelt nervesystem og sanse apparat og er meget hurtig til at opfange bitte små skift i stemninger, små signaler fra dem som er omkring ham osv…. Det gør det af og til lidt svært for dig/jer at forstå, hvad der sker i ham, fordi du/I ikke opfatter det samme som ham.

Jeg føler også han er ret følsom overfor berøring ovenpå sit hoved, jeg får fornemmelsen af, at en hånd for ham, føles meget stor, dominerende og en form for grænseoverskridende følelse for ham, idet han mister sin kontrol i de øjeblikke. Han kan langt bedre have, at man kæler ham på siden af hovedet og på halsen, det giver ham ikke samme lidt utrygge fornemmelse.

Han er meget ” let” i sin energi, jeg ser ham sådan lidt symbolsk set, gå let ovenpå jorden, det meste i ham, kører på en høj frekvens og han er en tung, rolig, tålmodig, langsom osv. hunds totale modsætning! Man skal tænke lidt over, hvordan man håndterer en sådan type hund her, idet mange ting kan føles lidt for voldsomme for ham. Til gengæld, får man den mest lydhøre, trofaste, hurtige, intelligente hund ud af ham, hvis man spiller sine kort rigtigt, og man kan lære enormt meget af at omgås sådan et dyr. Og ikke mindst lære den rette kommunikation hund og menneske imellem, hvor en gensidig respekt og forståelse giver en dyb følelse af kærlighed og accept imellem Jer. Jeg kan fortælle dig, at jeg har en hest som er lidt samme støbning som Jaffa, og jeg synes det er spændende at lære at håndtere et dyr som måske ikke altid reagerer som ventet, men som gør at man tvinges til at forstå ud fra dens verdensbillede. Det er meget lærerigt og den lærdom kan vi i den grad bruge i vores omgang med andre mennesker også!

Jeg ser et billede af, at Jaffa ikke opfatter dig som en stærk” førerhund”. Jeg ser dig vakle lidt for meget i nogle situationer, hvor han har brug for at mærke du er sikker i din sag. Din vaklen opfanger han meget meget hurtigt, i form af dit tonefald, den måde du står og går på….hvis du på et tidspunkt helst skulle udvise styrke, ser ham med det samme, hvis du vender siden til ham… Tingene kan blive en forvirret størrelse for ham, hvis din kropsholdning siger det ene og dine kommandoer det modsatte, forstår du? Prøv evt. at studere lidt om emnet, så du i større grad tænker over det du udsender. Mange hunde er ikke så påvirkelige af den slags, men det har du en hund som er!

Jaffa er meget intelligent og har derfor meget brug for at blive stimuleret mentalt, med opgaver han kan løse med succes. Ellers vil han søge egne veje for at finde andre måder at blive stimuleret på! Bliver livet for stille stående omkring ha m, bliver han frustreret og rundt på gulvet og vil ikke trives ordentligt. han haft en oplevelse med et mindre barn, som har givet ham en usikker følelse af den størrelse mennesker? Jeg ser ham vise en ængstelig adfærd overfor en lille en…. Eller han måske bare ingen erfaringer med disse? Hvis du genkender dette, er det i så fald vigtigt, at du/I sørger for, at der på alle måder findes en afslappet atmosfære, når han skal lære at tage denne udfordring i stiv arm. Og hellere et kort øjeblik der går som smurt, end et længere, som ikke går efter planen.

Jeg ser en mand omkring Jaffa, som på ham føles ret så dominerende….og at han bruger nogle metoder som bare gør ham mere usikker…. Da han er så følsom en hund, er det vigtigt ikke at opdrage ham med for bestemte metoder, særligt hvis Jaffa ikke ved, hvorfor, hvordan, hvorhen…..??

Er han lige tynd nok? Jeg får følelsen af tydelige ribben på ham…

Jeg skal i øvrigt lige sige, at når han er i ro med sig selv, så er han en dejlig, kærlig og god hund, og jeg oplever at han er meget afholdt :o)Når det jeg her har skrevet er trukket frem, er det fordi det er et område som trænger til lidt justering for at tingene kan blive bedre for jer og ham. Jeg synes han er virkelig dejlig og charmerende :o)

Jeg håber I kan genkende Jaffa i det jeg har skrevet her og at I kan bruge clairvoyancen til noget. Jeg er oprigtigt ked af, at jeg har været så forfærdeligt længe om at lave den, det håber jeg I kan tilgive! Jeg har haft lidt rigeligt udfordringer på krop og sjæl og har i perioden her ikke magtet at leve op til den lovede ventetid desværre :o(

Jeg vil blive rigtigt glad for lidt respons på min mail, hvis Du har lyst at skrive lidt Anni :o)

Kærlig hilsen Charlotte Bursche

www.mindnsoul.dk

cbursche@mindnsoul.dk