Hundeskolen

Hundesjov

 

Kurser tilbydes:  Klikkerkurser lydighed/agility. Opvarmning /"nedvarmning" og udstrækning i forbindelse med agility eller andet hundearbejde. Kropskontrol for hunde (fitness) Hundemassage til husbehov. Lær at bruge hundens næse. Rally-O. Hvalpehold. Alle kurser tilbydes efterbehov. I øjeblikket har jeg kun rally lydighed.
Ring for nærmere information 28 96 20 40 eller send en mail.

Jeg er uddannet klikker instruktør og derfor bygger al min træning på klik og beløn princippet.
Derudover har  jeg deltaget i mange forskellige kurser. Se dem her.

Klikkeren er et middel til at kommunikere med din hund på en let forståelig måde, især ved indlæring af nye øvelser eller adfærd. Det vigtigste er at man baserer træningen på positiv forstærkning (f.eks. en godbid) og at få hunden til selv at tilbyde en adfærd.
 I starten kræver det stor tålmodighed fra ejerens side og hunden skal lære at tænke selv - den får ikke længere det hele serveret på et sølvfad. Som når man leger "tampen brænder". Øvelserne skal opdeles i små små trin, der til sidst bliver den færdige øvelse.
Klikkertræning er ligesom at fotografere – trykker du ikke hurtig nok på udløseren, får du ikke det billede du gerne vil have. Tryk på klikkeren og "tag et billede" af netop den adfærd du ønsker at forstærke.
Alle hunde kan klikkertrænes i en hvilken som helst alder. Hvalpe elsker det. Gamle hunde lærer sig nye kunster. Man kan klikkertræne katte, fugle og andre husdyr.
Ha' det sjovt! Klikkertræning er en sjov og berigende måde at være sammen med din hund på. Det vil uden tvivl gøre jer bedre til at kommunikere og samarbejde.