Hundekiks med leverpostej 50 gr. gær |
Hundekiks med grønt og ost (ca. 200 stk.) I en røreskål blandes hakket persille, revet gulerod, revet ost og olie. I en anden røreskål blandes grahamsmel, hvedemel og bagepulver. Melblandingen røres i persille-gulerodsmassen og derefter æltes den sammen med vand. Tilsæt vandet af nogle gange, indtil dejen får konsistens til udrulning. På et let meldrysset bord ruller man derefter dejen ud i ca. en halv centimeters tykkelse i et kvadrat på ca. 30x30 cm.- med kageudstikkere kan man lave forskellige figurer; som sættes på en bageplade - sæt dem gerne tæt sammen, da de kun hæver i højden. Hundekiksene bages i en
forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 25 minutter. Endelig afkøles kiksene
på en rist og gemmes i en lufttæt dåse. Det er persille, gulerod og
grahamsmel, der gør hundekiksene sunde. Alene i persille og gulerod er
der både A-, C- og K-vitaminer, samt en mængde mineraler. Fundet på http://www.lab-x-streams.dk/ |
Cæsars Hundekiks:
1 dl bouillon (vand med okseterning) Alt røres sammen - er æggene ret store, skal
der lidt mere hvedemel i. Fra Dyrefondets medlemsblad, Hunde-Journalen har jeg Kirsten Hüttemeiers opskrift på Cæsars Hundekiks. |