Nicole

Clairvoyance

Startside

 

Alexandra har lavet en clairvoyance på Nicole ud fra billedet til venstre. hun har været meget dygtig til at ramme rigtig.

Jeg blev meget rørt, da jeg læste clairvoyancen, da jeg nærmest havde på  fornemmelsen, at Nicole talte til mig

De hvide "hegn" må helt bestemt være agility forhindringer.

Nicole er en meget klog hund, der godt kan være lidt reserveret til tider både overfor dem hun kender og fremmede. Det er som om hun lige skal se folk an, og det er ikke alle, der finder nåde for hendes blikJ. Jeg fornemmer bestemt ikke noget aggressivt hos hende – mere en følelse af, at hun altid bedømmer næsten enhver situation med en form for køligt overblik frem for at fare frem. Jeg ved ikke om hun har været udsat for noget ubehageligt, der har skræmt hende, da hun var mindre? Det kan også være hendes nuværende fysik, der er lidt skrøbelig. Ordet skrøbelig kommer nemlig ind. Jeg har blot en følelse af, at det ikke er hendes sande natur at være tilbageholdende.

Jeg får i hvert fald en følelse ind, hvor hun ligesom prøver at kommunikere, at hun godt kan føle, at hun sommetider er nødt til at være forsigtig. Men ellers føler jeg hun har lidt af en stålsat psyke ligesom hun også er en meget opmærksom hund, der registrerer alt. Med stålsat mener jeg, at hun er en hund med en stærk vilje. Hun er dig naturligvis hengiven, men hun vil helst selv føre an. Hun respekterer dig naturligvis højt, men jeg fornemmer der er meget førerhund i hende. Der er lidt diva og dronning over hende. Det er som om hun ikke blot er en familiehund, men at hun udfylder en rolle, der er større end det. Jeg følger nemlig, at hendes mission her i det jordiske liv har at gøre med jeres indbyrdes forbindelse.

Hun viser mig, at der er et særligt nærmest ubrydeligt bånd mellem dig og hende, og jeg føler, at I både ubevidst og bevidst er hinandens beskyttere. Jeg føler, at I har lært hinanden at kende fordi I hver især har noget I skal give og lære hinanden.

Nicole fortæller mig, at det er hendes opgave at få dig til at stoppe op engang imellem og også huske at tænke på dig selv og ikke bare fare derudad med 100 km i timen og give så meget af dig selv til andre. Hun viser mig i hvert fald, at hun med sin tilstedeværelse og væsen prøver at være en slags bremseklods for dig. Du er mere livlig og spontan end hun er og kan sommetider måske lidt miste lidt overblik og retning. Det er nemlig som om hun nogle gange ved hjælp af sit blik prøver at fortælle dig forskellige ting, og jeg tror også godt du kan opfatte det.

Men måske har du blot ignoreret de fornemmelse du har fået og afvist dem som værende lidt fjollede, men Nicole prøver altså virkelig! Hun er virkelig en sej dame – ret så stædig, og jeg føler du har haft dine kampe med hende på godt og ondt, men at det for jer begge har været en meget lærerig tid. Du derimod giver åbenhed og det at vise tillid tilbage til hende. Så I supplerer hinanden på fornemste vis.

Jeg fornemmer, at Nicole har haft et ganske aktivt liv. Hun viste mig nogle hvide hegn som lidt ligner dem heste springer over og billedet af en hest kommunikerede hun, at der havde været aktivitet i hendes liv. Måske kan hun godt lide at springe? Jeg føler dog stærkt, at det ikke længere er noget hun gør. Jeg bad hende om at vise mig billeder fra hendes liv, og det første hun var meget ivrig efter at vise var, at de her hvide hegn og nogle grønne områder. Hun virkede stolt og meget glad – som om hun virkelig var i sit rette element. Hendes identitet ligger helt klart i at bruge sig selv.

Nicole viste mig, at hun nu tilbringer lidt mere tid inden døre end hun gjorde før. Jeg ser hende gå lidt frem og tilbage foran nogle store vinduer, måske en havedør og kigge ud – dog velvidende, at hun ikke længere kan magte det hun engang kunne. Hun viser mig, at det er som om benene ikke længere helt vil lystre, og jeg fornemmer en vis trykken i hendes bagkrop, nærmere betegnet omkring den nederste del af hendes ryg. Jeg føler hun kan have problemer med dette område og måske også lidt med nyrerne. Det er som om hun kan have været udsat for et tryk i dette område på et tidspunkt, og jeg føler at den skrøbelig jeg først fornemmede meget vel kan have noget at gøre med hendes fysik. I hvert fald har hun gjort mig det klart, at hun ikke længere er den, der kan hoppe og springe længere.

Hun er selvfølgelig lidt trist over det, men virker samtidig afklaret omkring det på en ganske rolig måde. Hun fortæller nemlig, at hun faktisk er ved at være ret træt. Tingene er som de skal være. Hun viser mig et billede af en form for et trofæ i guld og fortæller, at det er ved at være tid til at overdrage ”tronen”. Men nu er hun ved at være mæt af dage. Det hele skal forstås på en positiv måde. Hun er ikke træt af livet eller bitter. Nicole er blot ved at trække sig tilbage, så andre hundesjæle kan komme til. Hun har stadig styrke i sig – det er mere mentalt at hun er ved at ”lukke ned”. Hun ved at intet desværre varer evigt, men hun viser glæde og taknemmelighed over alt det hun har oplevet i sit liv.

Nicole trækker sig nu tilbage og signalerer, at hun ikke har mere på hjerte, men takker dig for at være hendes solskinsmenneske (hendes symbol for livet sammen med dig er en sol)

Jeg håber, at jeg med min clairvoyance/kommunikation med Nicole har hjulpet dig til at få svar/indsigt.