Monique

Grill-fest ????

Startside

 

Min menneskemor fortalte, at vi alle sammen var inviteret til grill-hygge den 24. juni 2000 hos DAF Vordingborg. Mums! tænkte jeg - jeg elsker grillpølser.
Ved middagstid drog vi afsted, min menneskemor og -far samt mine hundesøskende Nicole, Balou og lille Marquis. Tænk at den lille "snothvalp" på 5 måneder også skulle med. ØV!

Da vi ankom, var nogle af trænerne ved at sætte en agilitybane op. Juhuu, lidt motion før maden giver altid appetit. Vi blev inddelt i 2 hold - begyndere og øvede. Ha! der var ikke lavet noget for hvalpe, det har han rigtig godt af Marquis.

Vi øvede skulle starte. Jeg blev sat af ved 2 startpinde, sprang over første spring og så A-et. Ææh, troede jeg altså, men min mor sagde "dæk", så det gjorde jeg. Nå men endelig videre tju-hej hvor det går, tunnelen og .... - det er altså noget mærkeligt noget det her. Min mor skulle gå gennem slalompindene, men det er OK, de er alligevel dødkedelige.

Nu skulle vi gøre holdt, jeg lå ned, mens min mor drak sodavand, og hvad fik jeg? Ingenting!
Vi løb videre - gennem posen mens min mor vist nok lavede noget underligt, det er jo ikke til at se noget herinde. (Hun sprang over spring ved siden af posen) Jeg skulle op på bordet, ooog ja, jeg troede ikke mine egne øjne - min mor hoppede over tre spring, bagefter var det min tur, mens mor stod oppe på bordet. Vi fortsatte igen, men pludselig sagde min mor "søge" efter hvad?? Hov der lå lige et par pølsebidder, endelig nogen der havde tænkt på os hunde. Videre over balancen (jeg huskede lige felterne,) så var det ned at ligge igen, men min mor hoppede 2 gange gennem en hula-hop-ring. Over vippen og hjemmeeee. UPS, jeg kom til at løbe ved siden af de sidste 2 pind, om igen og 5 fejl. ØV, sagde min mor, men jeg gik ros alligevel og blev nr. 2 af alle de øvede. Nicole var hurtigere end jeg, men hun fik flere fejl. Ha-ha-ha.

Far løb med Balou som begynderhund og vandt og tror I ikke min mor løb med den "lille" (der var ellers IKKE for hvalpe) og blev nr. 3. Jeg er sikker på at de har snydt.

Da vi var færdige hyggede menneskene sig med kaffe og hjemmebagt kage til duften af grillen. Bagefter blev der arrangeret et opgaveløb på "Junglebanen", men "de gamle" gad ikke - heldigt for os, for vi fik en dejlig gåtur på militærterrænet bag ved banerne.

Nu, nu, nu skal vi spise, mums !!!! ØV, øv og 3 gange øv, mens de to-benede smæskede sig i marineret nakkekam, pølser, flødekartofter, stegte kartofler, nå ja og salat, var vi fir-benede bundet af i et telt, hvor vi fik vores dødkedelige tørfoder. Bagefter fik de grillede bananer med is. Nicole var dog så fornuftig at bide sin line over, så hun kunne kommer hen til bordene med ordentlig mad på. Det gav ikke pote, kun skældud. Heldigvis har vi nogle søde mennesker, for de gemte lidt kødbidder til os hunde, men grill-fest det vil jeg nu ikke kalde det.

Inden vi kørte hjem, fik vi lov til at lege med bold - det er noget af det bedste jeg ved. Min mennesker syntes det var en rigtig sjov og hyggelig dag og aften og glæder sig til næste arrangement i klubben.