Menneske-agility

 

Efter alt det "alvorlige" på Border Collie klubbens årsstævne var der lørdag den 21. august 2004 arrangeret et par for-sjov løb. Menneske-agility og flyball som knock-out.

Se banen for menneske-agility nederst på siden. Dommeren skulle finde den hund, der løb flottest og den hund der havde det sjoveste/sødeste gennemløb.

Det var smaddersjovt at løbe - ærgeligt at "forhindringerne" var trætte efter de mange hunde - vi kunne godt have tænkt os et gennemløb mere.

Her er det slalom og det går strygende.

6 langbenede mænd er slalompinde. Havde de vist hvor mange hunde, der skulle deltage, havde de nok aldrig meldt sig som frivillige forhindringer.

 

Hunden løber gennem "posen" og de langbenede mænd får noget motion. De skal dog ikke også lave armbøjninger :-), men op og ned maaange gange.


Hvor bliver du af mor? Jeg er kommet gennem "tunnelen". Det er dommeren i forgrunden

Balou springer gennem "hjulet"

Det er den vej gennem "tunnelen" Balou


Hej Karin, jeg løb da bare ud af et af "hullerne" i tunnelen


Er det rigtigt nu ?

På "bordet" skal man vente i 5 sekunder.

Her har vi "flyv'et" med de 4 markeringspinde


Karin og Balou kæmper med slalom


Nicole starter med et spring.

Iiiigennem Nicole !

Nicole elsker slalom uanset hvordan forhindringen ser ud.

Hov Nicole - du skal igennem tunnelen.
Mændene er trætte, der har været mange hunde. Betalingen var en øl eller sodavand.

Det var bedre !

Hvor bliver du af mor ?

Nicole sidder på "bordet".

Sidste forhindring - spring.

Karin, Balou og Nicole er færdige med dagens "strabadser".
Nu skal vi bare pakke sammen. Tak til Border Collie klubben for en et dejligt arrangement.

Dagen sluttede med fly-ball som "knock-out"
2 hunde løber mod hinanden og den bedste går videre indtil der er fundet en vinder.
Menneskeagility: Banen består af mennesker, der danner forskellige forhindringer. Da denne konkurrence kræver lidt træning, bliver banen allerede nu offentliggjort (bare det var så vel i rigtige agilitykonkurrencer!):
  • 1. forhindring: Personerne A1 og A2 sidder på hug og holder hinanden i hånden med armene udstrakt (illuderer et spring)
  • 2. forhindring: Personerne B1-B6 står tæt sammen med skrævende ben (illuderer tunnel)
  • 3. forhindring: Personerne C1 og C2 sidder på hug og holder hinanden i begge hænder, så de danner en cirkel (illuderer et hjul). Herefter vender hund og fører 180 grader rundt.
  • 4. forhindring: Personerne B1-B6 står med siden til med skrævende ben, ca. 60 cm mellem benene (illuderer en 12 pinde slalom).
  • 5. forhindring: Personerne A1 og A2 sidder på hug og holder hinanden i hænderne, så der dannes 2 "springpinde" (illuderer dobbeltspring) Herefter vender hund og fører 180 grader rundt.
  • 6. forhindring: Personerne A1 og A2 sidder på hug og holder hinanden i hænderne, så de krydser (illuderer spring med krydsede pinde)
  • 7. forhindring: Personerne B1 og B2 ligger fladt på jorden, personerne B3-B6 står i hvert "hjørne" af de liggende personer (illuderer flyv)
  • 8. forhindring: Personerne C1 og C2 sidder på jorden med skrævende ben og fødderne mod hinanden (illuderer pausefelt). Hunden skal være i pausefeltet 5 sek., position valgfri. Herefter vender hund og fører 180 grader rundt.
  • 9. forhindring: Personerne B1-B6 stå tæt sammen bøjet forover med hænderne i jorden (illuderer pose)
  • 10. forhindring: Personerne A1 og A2 sidder på hug og holder hinanden i hånden med armene udstrakt (illuderer et spring).

Til starten af siden