Hundens erfaringer til et sjovere hundeliv.

 


Når du har været i bad eller i søen – LAD DEM ALDRIG TØRRE DIG. I stedet løb hen til deres seng og tør dig selv i de bløde dyner.

Opfør dig som en dømt kriminel når dine mennesker kommer hjem, ørerne tilbage, halen mellem benene, hovedet nedad og opfør dig som om du har gjort noget VIRKELIGT slemt. Så skal du se dem fare rundt i huset. (N. B. Det virker kun, hvis du absolut INTET har gjort galt)

Lad dine mennesker lære dig et nyt trick, lær det perfekt. Når dine mennesker så skal demonstrere det for deres venner, så lad som om du slet ikke ved hvad de snakker om.

Lær dine mennesker at være tålmodige. Når du skal ud at tisse, så snus først over det hele, giv dig rigeligt med tid.

Gør andre folk opmærksomme på dine mennesker. Når i er ude at gå tur, så vælg det mest befolkede sted til at aflevere "kagen". Tag dig god tid og sørg for at alle kigger, dette virker specielt godt, hvis dine mennesker har glemt poser.

Lav dine egne regler, bring ikke bolden tilbage til dine mennesker, lad også dem ind imellem løbe efter bolden.

Gem dig for dine mennesker, men aldrig længe nok til at de bliver sure på dig kun nervøse. Så bliver de SÅ glade når du kommer frem.

Piv lidt engang imellem når dine mennesker f.eks. sidder og ser TV, det er en god måde at få opmærksomhed på, lidt klap og måske en godbid.

Vågn altid 20 minutter før vækkeuret ringer og lad dine mennesker forstå at du SKAL ud at tisse, lige så snart i kommer ind igen, fald så i søvn igen.


kildeangivelse Kennel Ginnerup