Hunde-horoskoper

 

Astrologi har eksisteret i mange tusinde år, og astrologer har lagt horoskoper for både kendte og ukendte.
Nogle astrologer har tilmed lagt horoskoper for hunde - enhver læser må opfatte det som man selv vil.

 

 

Stenbukken (22. december - 19. januar)

 

Stenbukken er en enspændernatur. Den har en yndlingsplads, som dens mennesker ikke kender til. Derfra har den overblik over hvad der sker. Når den har lyst kommer den frem og er yderst kærlig overfor sine mennesker. Men pas på! Stenbukken har mod som en bjørn. Den tager kampen op med ethvert dyr eller menneske, der trænger ind på dens enemærker.
Helbredet: Den er meget sund, men har en tilbøjelighed til hudproblemer.
 

Vandmanden (20. januar - 18. februar)

 

Vandmanden er snu som en væsel, legesyg og meget temperamentsfuld. Den skal have frihed (under ansvar) og massevis af kærlighed, så vil den være en ideel kammerat for livet. Vandmandshunden kan ind imellem komme på små pudsige spilopper, der kan få enhver til at bryde sammen af grin.
Helbredet: Svage knogler.
Fiskene (19. februar - 20. marts)
Den er tilbageholdende, men bag den kølige facade skjuler sig en kærlig karakter. Lykkes det at nå hundens inderste, har man for evigt en uvurderlig ven. Fisken passer kun til meget fintfølende mennesker, der også kan vise hensyn til dens særprægede væsen. Fiske-hunden kan "sætte en maske" på der passer til situationen, vær opmærksom på dette, da den ellers løber om hjørner med dig.
Helbredet: Svage poter.
Vædderen (21. marts - 19. april)
Livet er et eventyr for vædderhunde. Enhver åben dør anser den for en invitation. derfor skal den have lejlighed til at komme ud og have så megen afveksling som muligt. Ingen garanti for møbler og sutsko.
Helbredet: Med den store trang til eventyr, kan det ikke undgås, at vædderen af og til kommer såret hjem efter møde med andre hunde. Den har også tendens til allergi.
Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren er charmerende, rolig og tålmodig. For den gælder det: "mit hjem er min borg". Den elsker at ligge i sofaen og blive forkælet og bliver allerhelst hjemme. Kun af fremmede vil den ikke forstyrres.
Helbredet: Pas på øre-næse- og halssygdomme. Og den lille gourmand har en tendens til at overfylde sig.
Tvilling (21. maj - 21. juni)
Tvillingerne har selvfølgelig en dobbeltsjæl, den ene er hengiven og kælen - den anden søger gerne videre. Dens reaktioner er ikke lette at forudsige, og derfor har den brug for en meget fintfølende ejer med begge ben plantet solidt på jorden. Tvillinge-hunden er lidt af en skuespiller, men dog altid i bedste mening.
Helbredet: Dens svagheder er nervesystemet og åndedrætsorganerne.
Krebsen (22. juni - 22. juli)
Familien er det vigtigste for krebsen. Jo mere omsorg den får, desto bedre. Men først gælder det om at vinde dens hjerte, for krebsen er meget sky og følsom og kan ikke udstå nogen form for strid. I hjemmet vil den gå imellem enhver der blot hæver stemmen, tillid er det vigtigste i et forhold med en krebs-hund.
Helbredet: Fordøjelsesproblemer.
Løven (23. juli - 22. august)
En konge stolt og graciøs. Den elsker at blive beundret. Når den skal strigles, må man lede længe efter den, for den kommer absolut ikke af sig selv. Og den bryder sig slet ikke om at dele hverken kødben eller legetøj med andre. Den er sig selv nærmest og stolt som en pave. Det kræver tålmodighed at få hunde af løvens tegn til at indordne sig under ejerens regler.
Helbredet: Tendens til svagt hjerte.
Jomfru (23. august - 22. september)
Den er et rigtigt hyggedyr, og er tro mod sin ejer med hud og hår. Den kunne aldrig finde på at løbe bort. I støjende omgivelser bliver den let panikslagen. Den har brug for et roligt hjem, hvis mennesker er hjemme det meste af dagen.
Helbredet: Den har kun problemer, hvis den får for lidt kærlighed.
Vægten (23. september - 22. oktober)
Hunde der hører til vægten får det altid, som de vil have det. Med konstant logren forlanger de at blive kælet for, og når de vil ud, bliver de ægte tyranner. Men at få dem rigtige hjemmedyr kræver en ret konsekvent hånd. De har dog hjertet på rette sted.
Helbredet: Kan få problemer med nyre og blære.
Skorpion (23. oktober - 21. november)
Det kræver ret megen indfølingsevne at have en skorpion-hund. Af natur er de sky, og derfor er de sværere at have med at gøre end andre. blandt andet fordi de aldrig er sikre på, om deres ejere mener det godt. Derfor kan der opstå misforståelser. En skorpion-hund kan f.eks. fra at logre indsmigrende gå over til at knurre truende, men med den rigtige behandling bliver de tro kammerater.
Helbredet: Tendens til svagelig mave.
Skytten (22. november - 21. december)
Den føler sig hjemme overalt og tilpasser sig enhver situation. Skytte-hunden vil meget gerne med på eventyr og føler sig ikke tilfreds med at holde sig hjemme. Hvis den kan slippe af sted med det, kan den godt finde på at tage en eventyrstur uden ejer og tigge lækkerbiskner  fra enhver den møder på sin vej.
Helbredet: Har tendens til overvægt og eksem.