Cheri

Clairvoyance

Startside

 

Alexandra har lavet en clairvoyance på Cheri ud fra billedet til venstre. hun har været meget dygtig til at ramme rigtig. Jeg kunne stille spørgsmål inden, hvis jeg ville. mit spørgsmål, var hvorfor hun gør (vov-vov) så meget.

Clairvoyance:

Hold da op, sikken en livlig og sprælsk hund. Cheri kom allerede springende ind i mit ”clairvoyance synsfelt” allerede inden jeg helt havde gjort mig klarJ.

Jeg fornemmer hun er lidt af ”kælepotte” og en opmærksomhedskrævende dame. Hun kan godt lide at være i centrum, og jeg håber ikke, at jeg fornærmer nogen ved at sige, at det virker som om hun har lidt fine fornemmelser. Hun viser mig i hvert fald et billede af hende selv, hvor hun nærmest knejser med hovedet og vifter elegant med halen. Hun kan godt lide at være fin, og jeg fornemmer hun elsker at få redt sin pels. Hun er i hvert fald meget stolt af sit udseende. Selvom hun er meget ude føler jeg hun kan være lidt sart, når hun bliver beskidt som hunde jo helt naturligt gør. Jeg oplever, at hun gør meget for at holde sig i fin stand. 

Jeg spurgte, hvad hun synes er rigtig sjovt og hvad hun ikke bruger sig om. Hun viste mig nogle dåser/krukker som svar på det. Det ser ud som om det har været en del af noget træning? Jeg håber du kan genkende det. Cheri er i hvert fald meget ivrig efter at vise mig, hvor sjovt hun synes det er/var. Det er som sagt nogle dåser/krukker placeret i afstand af hinanden. Nærmere kan jeg desværre ikke komme det. Har dog en fornemmelse af, at hun måske skal søge sig frem til disse dåser/krukker og finde noget i dem. Som billede af, hvad hun ikke kan lide viser hun mig en gråstribet kat, der suser fordi. Generelt føler jeg hun kan have det lidt svært med hurtige lyde og bevægelser, men ikke noget udpræget problem. Lidt interessant når hun nu selv er en hurtig hund, der reagerer prompte og som kan have svært ved at sidde og lægge stilleJ

Jeg oplever hende som en god og stabil hund, men også som en utrolig nysgerrig hund. Jeg føler hun ofte vil være med i alt. Det er som om der bare ikke er noget, der skal gå hendes næse forbi. Jeg ser, hvordan hendes øjne nysgerrigt følger og registrerer alt omkring hende. Det er lige før jeg selv bliver helt stresset af al den aktivitet, der foregår i hendes kønne hoved. 

Jeg oplever, at Cheri har en god plads i hundeflokken. Inderst inde vil hun gerne bestemme, men jeg fornemmer ikke, at hun er førerhunden som sådan. Jeg ser en sort hund omkring hende, der holder hende lidt i ørerne. Jeg føler hun er vellidt i flokken og også blandt os de tobenede. Hun er en venlig og imødekommende hund, og jeg oplever, at hun er ret glad for mennesker. Generelt kan det siges, at hun går til alle opgaver og møder med andre med et åbent og positivt sind. Hun har et dejligt barnligt og elskværdigt sind, men er også god til de opgaver hun får stillet, da hun eeelsker at få ros. 

Og her kommer vi så til svaret på, hvorfor hun gør så meget. Det skyldes forskellige ting, men primært hendes livsglæde og appetit på de ting hun laver. Jeg oplever, at hun simpelthen nogle gange bare ikke kan lade være. Det er som om der bare SKAL en lydkulisse på i form af lidt bjæf. Det skal jo ikke være kedeligt synes hun at tænke. Det sker også fordi hun af og til kan være noget utålmodig og dermed miste lidt af koncentrationen. Så er det hun på hundesprog ligesom signalerer: ”Nu er jeg færdig. Var jeg ikke bare dygtig? Ny opgave, tak”.  

Jeg føler, at Cheri bliver udfordret helt optimalt, men hun skulle jo gerne holde op med at gø så ivrigt. Jeg føler dog det er noget hun vil vokse fra, men jeg fik også info om, at det kunne være godt for hende, hvis der af og til kunne skabes nogle meget rolige og afslappende stunder for hende. Hun har så meget krudt i sig, at hun har behov for afslapning, selvom hun ikke selv er klar over det. Jeg fik et billede ind af hende liggende på nogle tæpper og blive strøget noget så blidt på pelsen. Jeg oplever det som en form for massage/healing. Følelsen af at det ville være med til at afbalancere hende er tydelig, så måske det vil være en hjælp for Cheri? 

Jeg ønsker dig al held og lykke fremover med Cheri.